a

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis.

a

Latest News

    No posts were found.

 

Danslessen

Urban Dancers is een co-productie van Mellery Garcia Turbi en Maurice Riesewijk. Ze werken samen met zelfstandige dansdocenten.

DANSLESSEN OVERZICHT

Hier is het volledige aanbod aan danslessen wat je kunt volgen bij Urban Dancers.

Urban Dancers - Zumba lessen

ZUMBA

Zumba is geschikt voor beginners die toch intensief willen sporten. Het is een combinatie van aerobics, fitness en Latijns-Amerikaanse dansen zoals de Merengue en Salsa.

LEES VERDER

HIPHOP

HipHop is een bredere straatcultuur maar is vooral bekend als muziekgenre. Deze beweging ontstond in de jaren ’70 en ’80 in de wijk The Bronx in New York City.

LEES VERDER
Urban Dancers - Female Hiphop lessen

FEMALE HIPHOP

Female HipHop is voor iedereen die zich vrouwelijk en 100% sexy wil voelen. En dat is ook precies wat deze lessen je opleveren! Female HipHop is een specifieke stijl binnen HipHop en Urban.

LEES VERDER

STREETDANCE

Streetdance is een specifiek onderdeel uit de HipHop-movement dat zich verder heeft ontwikkeld tot unieke dansstijl. Kenmerkend voor streetdance is de diversiteit aan bewegingen en zeker ook interactie.

LEES VERDER

URBAN STYLES

Bij onze UrbanStyles-dansactiviteit leer je omgaan met verschillende stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan HipHop, Streetdance, en Krumping. Je wordt gestimuleerd om alles te gebruiken wat je in huis hebt!

LEES VERDER

DANSGEZELSCHAPPEN

Is geschikt voor (Semi) professional gevorderden. Tijdens de Dansgezelschap-trainingen word je uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Fysiek en mentaal ga je een intensief traject met ons aan.

LEES VERDER